Preguntes freqüents

Què és Tiny Books?

Tiny Books imprimeix les teves converses de WhatsApp en format de llibre, ideal per conservar o regalar.

Tiny Books permet exportar converses de WhatsApp, editar-les, imprimir-les i rebre-les a casa al cap de pocs dies en forma d'un llibre totalment personalitzable i d'allò més original.

Per a què serveix Tiny Books?

Bàsicament, per guardar les teves converses de WhatsApp o per fer un regal d'allò més original. Imagina que busques una sorpresa romàntica per a la teva parella o una idea per a un regal d'aniversari.

Què millor que conservar les vostres converses de WhatsApp en un llibre? Així pots consultar els teus xats quan vulguis i, de pas, tenir-ne una còpia de seguretat.

Quins son els passos a seguir per crear un llibre amb els meus WhatsApps?

Necessites un smartphone (Android o iOS) amb l'aplicació WhatsApp instal·lada i la conversa que vulguis convertir en el teu llibre original.

Pot ser una conversa entre dues persones o una conversa de grup.

Pots consultar tots els passos per exportar els teus WhatsApps i imprimir-los en un llibre a les instruccions per començar.

Puc enviar una conversa que vaig exportar fa temps i que tinc guardada al meu correu?

Sí, sempre que l'exportessis seguint els passos descrits a les instruccions. Per començar a editar la conversa, simplement reenvia el correu que tens desat a [email protected].

Puc veure com quedarà la conversa abans de pagar?

Sens dubte! Poc després d'enviar els teus WhatsApps a [email protected] rebràs una resposta amb un enllaç únic i un codi PIN que et permetrà accedir a l'editor del llibre. Des d'allà podràs editar la conversa, esborrar els missatges que no t'interessin i personalitzar la teva portada per obtenir el llibre més original possible.

Abans de començar a editar el llibre, podràs veure una fotografia de com quedarà el teu Tiny Book un cop imprès. Quan hagis editat la teva conversa, podràs descarregar una versió en PDF amb la portada i algunes pàgines del teu llibre.

On puc rebre un Tiny Book?

De moment Tiny Books només funciona als països següents:

 • Alemanya
 • Andorra
 • Bèlgica
 • Dinamarca
 • Espanya
 • Finlàndia
 • França
 • Irlanda
 • Italia
 • Luxemburg
 • Països Baixos
 • Portugal
 • Regne Unit
 • Suècia
 • Àustria

Estem treballant per augmentar la cobertura del servei. Si vius a un altre país i t'interessa, envia'ns un correu a [email protected] i digue'ns on t'agradaria rebre'l.

Quant val un Tiny Book?

Els preus varien molt en funció del número de pàgines i les unitats. Pots consultar-ne totes les opcions al nostre llistat de preus. Durant l'edició del teu llibre, tindràs sempre a la vista un indicador en temps real del número aproximat de pàgines que ocuparà el teu Tiny Book.

Quant val fer diverses còpies d'un Tiny Book?

Els preus varien molt en funció del número de pàgines i les unitats. Pots consultar-ne totes les opcions al nostre llistat de preus.

Puc crear el meu Tiny Book en format digital?

Sí, pots crear el teu Tiny Book en format PDF a partir de la teva conversa de WhatsApp per imprimir-lo tu mateix o llegir-lo al teu e-reader.

Puc enviar diverses converses de WhatsApp?

No hi ha límit de converses. Ara, cadascuna serà un llibre diferent. Així, a més, podràs diferenciar els que són un regal per a la teva parella, els que són per conservar aquella conversa original i mantenir-ne per sempre una còpia de seguretat, o qualsevol altra idea original que se t'acudeixi.

Quant triga a arribar un Tiny Book?

Has de tenir en compte que el llibre és completament personalitzat i, per tant, s'ha de maquetar i imprimir. De tota manera, estem treballant per reduir el màxim el temps d'enviament. Actualment triga de 5 a 10 dies hàbils, depenent del tipus d'enviament, però esperem que ben aviat siguin molts menys. Si vols regalar el teu llibre com a sorpresa original en una data determinada, calcula quan has d'enviar les teves converses de WhatsApp per tal que t'arribi a temps.

Què puc fer si apareixen caràcters estranys a l'editor de converses de Tiny Books?

Tiny Books s'ha creat fa poc i encara se n'estàn arreglant alguns errors. Si veus alguna cosa que trontolla, envia un correu a [email protected] perquè ho poguem revisar. Tenim el compromís de respondre tots els correus que ens arribin, volem que la teva sorpresa arribi a bon port.

No s'ha importat la conversa sencera. Què puc fer?

Si vas enviar la conversa amb imatges adjuntes

Les converses s'envien com a arxius adjunts al correu electrònic. Degut a la limitació d'espai pels arxius adjunts, WhatsApp talla les converses perquè càpiguen al correu. Pots tornar a exportar la conversa sense imatges, un cop entris a l'editor de Tiny Books trobaràs les instruccions per afegir les que desitgis.

Escull “Sin archivo(s)”
Escull “Sin archivo(s)”

Si vas enviar la conversa sense imatges adjuntes

Segons amb quins dispositius, WhatsApp imposa un límit de missatges per la exportació de converses per correu electrònic. Aquest límit pot ser, depenent del teu telèfon, de 10.000, 20.000 o bé 40.000 missatges. Lamentablement, si la teva conversa té més missatges, aquests no s'exportaran.

Es pot fer un Tiny Book amb una conversa de Facebook o SMS?

Aquesta opció no està disponible, però en breu anunciarem novetats. Aviat podràs imprimir llibres originals basats en altres xats i, de pas, guardar-te'n una còpia de seguretat.

És privat?

Tiny Books no guarda les converses dels usuaris. Els WhatsApps rebuts tan sols es conserven durant el temps indispensable per poder personalitzar el llibre i enviar-lo a imprimir. Passat aquest temps, les converses s'eliminen per sempre dels servidors, tot mantenint la teva privacitat.

Com va néixer Tiny Books?

Tiny Books va néixer el dia que el seu creador va veure un noi en un bar transcrivint els seus WhatsApps en una llibreta per poder-los conservar. Va pensar que seria una bona idea crear un servei per convertir les converses en llibres i poder-les guardar per a la posteritat. Va compartir-ne la idea amb els seus companys de feina i, com que la van trobar d'allò més original, entre tots van fer-la realitat.